تحولات منطقه

مربی تیم فوتبال تراکتور گفت: تیم ما مقابل استقلال در طول مسابقه بر زمین و توپ مسلط بود و باید حریف را با اختلاف سه گل در یزد شکست می‌دادیم.

مربی تیم تراکتور: استقلال را باید با اختلاف سه گل شکست می‌دادیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

« مهرداد خانبان » یکشنبه شب در نشست خبری بعد از بازی با استقلال ابتدا به علت عدم حضور اسکوچیچ در این نشست اشاره کرد و افزود: وی دچار سرماخوردگی است و به همین دلیل نتوانست در نشست خبری شرکت کند و از شما خبرنگاران عذرخواهی کرد.

وی ادامه داد: این بازی برای ۲ تیم یک دیدار خیلی سخت بود و هر ۲ تیم برای این مسابقه تمرینات سختی را پشت سر گذاشته بودند و در مجموع در نمیه دوم نسبت به نیمه اول شاهد عملکرد بهتری بودیم ولی در پایان نتیجه تساوی تمام شد.

دیدار حساس و مهم ۲ تیم مدعی استقلال تهران و تراکتور تبریز در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال کشور، عصر یکشنبه با کسب نتیجه مساوی بدون گل در یزد به پایان رسید.

این مسابقه از ساعت ۱۶:۱۵ بدون حضور تماشاگران در استادیوم شهید نصیری یزد برگزار شد.

این مسابقه به دلیل آماده نبودن ورزشگاه‌های تهران به درخواست باشگاه استقلال و صلاحدید سازمان لیگ و همکاری اداره کل ورزش و جوانان و هیات فوتبال استان در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار شد.

از نکات قابل توجه این دیدار می توان به حضور پرنگ عکاسان خبری و خبرنگاران از تهران و یزد اشاره کرد که به صورت لحظه ای این دیدار را گزارش کردند.

تیم چادرملو اردکان از استان یزد در لیگ برتر حضور دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha